Elgiganten Värderingar och recensioner
Köp nu på Elgiganten
Köp TV eller
Välj en kategori

Kundrecensioner för Philips Philips 32" LED Smart-TV 32PFL4047T

Denna produkt finns inte längre tillgänglig. Fortsätt att köpa hos Elgiganten.

Philips Philips 32" LED Smart-TV 32PFL4047T

32 Smart-TV med inbyggd webbläsare som gör att du kan surfa på Internet och massor av underhållande webbapplikationer.
Genomsnittlig kundvärdering:
4,467 av 5
4,5
 av 
5
(15 Recensioner) 15
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Ögonblicksbild av värdering (15 recensioner)
5 stjärnor
12
4 stjärnor
1
3 stjärnor
0
2 stjärnor
1
1 stjärna
1
13 av 15(87%)kunder skulle rekommendera den här produkten till en god vän.
Kundrecensioner för Philips 32" LED Smart-TV 32PFL4047T
Recension 1 för Philips 32" LED Smart-TV 32PFL4047T
Denna recension kommer frånPhilips 47" LED Smart-TV 47PFL4047T.
Totalbetyg: 
2 av 5
2 av 5

Dålig

Datum:den 24 mars 2013
Kund Avatar
Tonyyy
Plats:Sthlm
Kön:Man
ålder:19-24
Produktgrupp:Ljud & bild
Jag förstår inte hur folk kan tycka att den här tvn är så bra. Jag köpte den igår och ska åka och lämna tillbaka den nu pga värdelös bild. Jag tyckte den var grym i butiken men helt annorlunda här hemma.
Skitdålig bild.
Skulle du rekommendera den här produkten till en god vän? Nej
+ 7 poäng
8  av 9 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 2 för Philips 32" LED Smart-TV 32PFL4047T
Totalbetyg: 
5 av 5
5 av 5

Bra tv!

Datum:den 23 januari 2013
Kund Avatar
JojjoB
ålder:19-24
har en annan platt tv hemma och denna är mycket snabbare i både uppstart och kanalbyte vilket man störde sig på på den andra tvn, bra ljud för att vara en platt tv, jätte lätt att installera och använda och mycket fin, skarp och klar bild. är väldigt nöjd och väl värt pengarna för den som vill ha en bra tv men inte vill lägga en förmögenhet
man får även med en wi-fi adapter vilket jag tyckte kunde vara inbyggd i tvn men inget som stör mig direkt
Fin tv utseendemässigt, slimmad och elegant
Skulle du rekommendera den här produkten till en god vän? Ja
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Recension 3 för Philips 32" LED Smart-TV 32PFL4047T
Denna recension kommer frånPhilips 42" LED Smart-TV 42PFL4047T.
Totalbetyg: 
5 av 5
5 av 5

Blev förtrollad av den!

Datum:den 26 december 2012
Kund Avatar
Lundberg272
Hej! Köpte en sådan tv idag! Vart förtrollad av vad jag såg när jag kollade igenom demo videon! Vart förälskad med andra ord!
Skulle du rekommendera den här produkten till en god vän? Ja
- 3 poäng
0  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 4 för Philips 32" LED Smart-TV 32PFL4047T
Denna recension kommer frånPhilips 47" LED Smart-TV 47PFL4047T.
Totalbetyg: 
5 av 5
5 av 5

Magnifik !

Datum:den 4 december 2012
Kund Avatar
mikioxxx
Plats:Göteborg
Kön:Man
ålder:25-35
Produktgrupp:Ljud & bild
Köpte denna för ett par dagar sen och jag ska vara ärlig det enda negativa med den är att man knappt kan slita sig från den. Den har ALLT och det är tveklöst mitt bästa inköp någonsin.
Den här TV:n har precis allt:
USB ingång: som låter dig spela upp de flesta videoformat direkt på tv:n och även visa bilder samt spela upp musik.
DLNA: som låter dig streama videos från dina andra enheter i hemmet och det bästa av allt, det sker genom ditt hemmanätverk som innebär INGEN krångel med kablar.
Vare sig du ska montera den på väggen (skruvar ingår ej) eller ha den i/på en hylla så är kontakterna smart placerade där bak så att allt går smidigt till.
Den har en inbyggd digitalmottagare som till och med har stöd för HD-sändningar!
Webbläsare: fantastisk webbläsare som har stöd för JAVA och på så sätt kommer åt de flesta hemsidor (Wi-Fi-adapter ingår) .Har även support för en mängd olika webbapplikationer.
Med risk att upprepa mig själv lite så har jag nog aldrig varit så nöjd med en produkt jag köpt. Denna apparat har verkligen allt & lite till.
Din dag blir aldrig tråkig tack vare många webbapplikationer som finn tillgängliga och det fantastiskt snygga gränssnittet i webbläsaren.
Är ni ute efter en Smart-TV i denna storlek så kan ja ABSOLUT rekommendera denna, ni kommer inte ångra er!
Köper ni denna produkt så hoppas jag att ni njuter av den lika mycket som jag , lite väl tidigt kanske men GOD JUL & GOTT NYTT !
Skulle du rekommendera den här produkten till en god vän? Ja
+ 3 poäng
10  av 17 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 5 för Philips 32" LED Smart-TV 32PFL4047T
Totalbetyg: 
5 av 5
5 av 5

Nöjd

Datum:den 8 oktober 2012
Kund Avatar
Peludo
Plats:Tyresö
Kön:Man
ålder:42-54
Produktgrupp:Datorer & tillbehör
Överraskande lätt att installera.
Kablar och kontakter på baksidan är perfekt placerade så att
det är inga problem med att hänga upp TV:n på väggen.
Inga kontakter sticker rakt ut från baksidan.Perfekt om man vill
montera TV:n så nära väggen som möjligt.
32" är lagom storlek..Jag blev direkt imponerad på bildkvaliten.
Smart-tv funktioner är jättelätt att använda och förstå.
Bra att stoppa in modulen med programkorter och köraigång.
OBS: Sätt in kortet innan du gör en kanalsökning.Enklast så.
Skruvar till stativet saknades helt vilket var oväntat.Ett mejl till
Elgiganten och personalen hjälpte mig med att beställa alla skruvar
som behövdes..Det gick dock använda stativet tills skruvarna från
Philips skickades hem till mig.Ett bra köp.Ska köpa en till TV med
samma märke fast mindre storlek.Dolda högtalare som låter helt OK.
Det går att ansluta en högtalaranläggning till TV:n via hörlursuttaget.
Man kan inte bli besviken på den här TV:n.Den motsvarar alla
förväntningar.Gratilerade mig själv för att jag inte köpte någon annan
TV och att jag valde rätt skärmstorlek.
.
Skulle du rekommendera den här produkten till en god vän? Ja
- 30 poäng
8  av 46 fann denna recension användbar.
Recension 6 för Philips 32" LED Smart-TV 32PFL4047T
Denna recension kommer frånPhilips 42" LED Smart-TV 42PFL4047T.
Totalbetyg: 
5 av 5
5 av 5

Verkligen smart

Datum:den 8 september 2012
Kund Avatar
Hamodi85
Jag har precis köpt TVn och väldig nöjd med den. Fina bilder och smarta funktioner.
Skulle du rekommendera den här produkten till en god vän? Ja
+ 4 poäng
5  av 6 fann denna recension användbar.
Recension 7 för Philips 32" LED Smart-TV 32PFL4047T
Denna recension kommer frånPhilips 42" LED Smart-TV 42PFL4047T.
Totalbetyg: 
5 av 5
5 av 5

Ångrade mig

Datum:den 31 augusti 2012
Kund Avatar
Roth
Plats:Trelleborg
Kön:Man
ålder:55+
Produktgrupp:Datorer & tillbehör
Köpte denna 42" TV men redan efter en vecka ångrade jag mig för den långt överträffade mina förväntningar med helt suverän bild, jag ville helt enkelt ha en större så jag beställde en likadan fast 47" så 42 an fick bli sovrums TV
Skulle du rekommendera den här produkten till en god vän? Ja
+ 10 poäng
10  av 10 fann denna recension användbar.
Recension 8 för Philips 32" LED Smart-TV 32PFL4047T
Denna recension kommer frånPhilips 47" LED Smart-TV 47PFL4047T.
Totalbetyg: 
1 av 5
1 av 5

inte så smart after all

Datum:den 27 augusti 2012
Kund Avatar
Smarty
Svt play fungerar inte alls på denna TV. Det går inte heller att ladda ner en Flash player. Lurad med andra ord...
Skulle du rekommendera den här produkten till en god vän? Nej
- 30 poäng
4  av 38 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 9 för Philips 32" LED Smart-TV 32PFL4047T
Denna recension kommer frånPhilips 47" LED Smart-TV 47PFL4047T.
Totalbetyg: 
5 av 5
5 av 5

Kanonköp

Datum:den 23 augusti 2012
Kund Avatar
wilma00
Plats:Kalmar
Kön:Man
ålder:42-54
Produktgrupp:Datorer & tillbehör
Sökte en TV med dom här egenskaperna 46-47" smart tv med låg energiförbrukning.
Installation Lätt +++++
Bildkvalite +++++
Smart TV installation +++++
Över förväntan med tanke på priset, mycket prisvärd!!
Hela familjen helnöjda!
Skulle du rekommendera den här produkten till en god vän? Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 10 för Philips 32" LED Smart-TV 32PFL4047T
Denna recension kommer frånPhilips 42" LED Smart-TV 42PFL4047T.
Totalbetyg: 
4 av 5
4 av 5

Bra TV!

Datum:den 18 augusti 2012
Kund Avatar
grylin
Grymt bra tv för de låga priset, synd bara att Viaplay inte funkar på philips tv bara. Bilden är grymt bra och perfekt att spela tv spel på!
Skulle du rekommendera den här produkten till en god vän? Ja
+ 1 poäng
2  av 3 fann denna recension användbar.
Recension 11 för Philips 32" LED Smart-TV 32PFL4047T
Denna recension kommer frånPhilips 47" LED Smart-TV 47PFL4047T.
Totalbetyg: 
5 av 5
5 av 5

Grym!

Datum:den 12 augusti 2012
Kund Avatar
Steve86
Plats:Västergötland
Kön:Man
ålder:25-35
Produktgrupp:Ljud & bild
Vad är man ute efter när man letar TV?
Jo, bra Bild vad man än gör, dvs bra bild när man lirar tv-spel, kollar på film, kopplar in datorn och när man kollar på vanlig TV.
Denna TVn gör nog väldigt få missnöjda inom alla dessa områden.
Smart funktionerna finns det inget att klaga på heller..
5/5 utan tvekan
Skulle du rekommendera den här produkten till en god vän? Ja
- 4 poäng
7  av 18 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Kommentar (1)
Kommentarer (1)
Kund Avatar
Smarty
 
Vänta medan mer information om Smarty laddas.
Ytterligare information om Smarty kunde inte laddas.
inte så smart after all
Upplagd den 27 augusti 2012
Svt play fungerar inte alls. Tvn saknar Flash Player för att man ska kunna se avsnitten på Svt Play. Det går inte heller att ladda ner en player. Lurad med andra ord... En "smart Tv" som som inte alls fungerar som man förväntar sig att en smart TV med egen browser ska göra. Så får jag fortfarande dra en 10 meter lång sladd från datorn i ett annat rum tvärs över till TVn för att se Svt play. Känns mer som för 10 år sedan än idag.
 0 poäng
0  av 0 fann denna kommentar användbar.
Dela denna kommentar:
Facebook Twitter
Kommentarer (1)
Kommentar (1)
Recension 12 för Philips 32" LED Smart-TV 32PFL4047T
Denna recension kommer frånPhilips 42" LED Smart-TV 42PFL4047T.
Totalbetyg: 
5 av 5
5 av 5

Suverän!

Datum:den 9 juli 2012
Kund Avatar
Mjau
Plats:Skellefteå
Kön:Kvinna
ålder:55+
Produktgrupp:Ljud & bild
Bästa tvn jag någonsin haft!
Funkar så bra att t.o.m HD Projektor inte gått ens 1 min sedan inköp av denna.
Kopplade in datorn på tvn oxå så man får en skärm med ordentlig bildkvalitet på.
Hemmabioförstärkaren, Xboxen och övriga prylar går genom tvn för bästa möjliga åtkomst.
Lyckades pilla in spotify på tv oxå, och det är en fröjd för öga och öra.
Mycket bra och fantastiskt prisvärd!
Skulle du rekommendera den här produkten till en god vän? Ja
- 4 poäng
0  av 4 fann denna recension användbar.
Kommentar (1)
Kommentarer (1)
Kund Avatar
Mahilda
 
Vänta medan mer information om Mahilda laddas.
Ytterligare information om Mahilda kunde inte laddas.
Spotify
Upplagd den 8 januari 2013
Hur lyckades du få in spotify? Har försökt men lyckas inte :(
 0 poäng
0  av 0 fann denna kommentar användbar.
Dela denna kommentar:
Facebook Twitter
Kommentarer (1)
Kommentar (1)
Recension 13 för Philips 32" LED Smart-TV 32PFL4047T
Denna recension kommer frånPhilips 47" LED Smart-TV 47PFL4047T.
Totalbetyg: 
5 av 5
5 av 5

Bästa Inköp

Datum:den 7 juli 2012
Kund Avatar
Raul
Plats:Göteborg
Kön:Man
ålder:under 18
Produktgrupp:Ljud & bild
Väldigt bra och skarp bild. Tunn och lätt, Finns inga ord för denna Tv , Helt otrolig
Skulle du rekommendera den här produkten till en god vän? Ja
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 14 för Philips 32" LED Smart-TV 32PFL4047T
Denna recension kommer frånPhilips 47" LED Smart-TV 47PFL4047T.
Totalbetyg: 
5 av 5
5 av 5

En mycket bra och prisvärd TV

Datum:den 6 juni 2012
Kund Avatar
Elgigantenkund
Kön:Kvinna
Produktgrupp:Datorer & tillbehör
Jag är mycket nöjd med inköpet.
* Enkelt att installera program,+ annat som ska kopplas till Tv: som playstation och DVD.
*Mycket bra bildkvalite och många bra och smarta funktioner.
Jag har så mycket positivt att skriva om denna Tv och har ännu inte hittat något med den som jag inte är nöjd med.
Jo, det ska i så fall vara att vi fått ett problem på halsen och det är att "hinna först hem" .
Skulle du rekommendera den här produkten till en god vän? Ja
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 15 för Philips 32" LED Smart-TV 32PFL4047T
Denna recension kommer frånPhilips 42" LED Smart-TV 42PFL4047T.
Totalbetyg: 
5 av 5
5 av 5

överlägset skicklig smart TV

Datum:den 22 maj 2012
Kund Avatar
ConejoBlanco
Plats:Uppsala
Kön:Man
ålder:55+
Produktgrupp:Film & boxar
Smart TV är suveränt WiFi överlägset skicklig köp då man kan surfa och chattar med väner oc familjen via nätet
Skulle du rekommendera den här produkten till en god vän? Ja
 
Mina produktrekommendationer
Philips 46" 3D LED Smart-TV 46PFL5527T
4,2 av 5(6)
 
 
 
 
 
- 24 poäng
3  av 30 fann denna recension användbar.